Comparar listados

Portem més de 30 anys suman i aportant la nostra experiencia en el sector immobilari des de CODINA IMMOBLES com a empresa  de referència en la població d’Ullatrell. És l’any 2019 que apostem per a nous projectes i nous rèptes  i després d’una fusió amb JM Grup surgeix IFINQUES que es converteix en la nova immobiliaria d’Ullastrell.El nostre compromís des de IFINQUES és treballar amb eficiència, serietat i discreció. La nostra empresa es troba inscrita en el Registre d’agents immobiliaris de Catalunya amb número de registre AICAT 11.522 i forma part del Col·legi d’Agents Immobiliaris API. També formem part de la Asociació Nacional de Professionals Immobiliaris, Financers i Fiscals (A.N.P.I.F.F.) amb nº de soci 1.872, oferint totes les garanties i assegurances exigides per llei.

Profesionalidad
Ventas
Marketing

Ens comprometem amb vostè a gestionar professionalment tot el procés de la venda o de la compra. A més li fem una valoració de la seva propietat sense cap compromís.

IFINQUES  disposa de cases i xalets en venta i lloguer principalment a la tranquil·la  població d’Ullastrell i del seu entorn.

El poble d’Ullastrell està considerat com a un dels balcons de Catalunya. Situada al Vallès Occidental i enfilat a una alçada de 342 metres, ens permet gaudir d’unes vistes privilegiades, obertes als quatre punts cardinals, que van des de la mar Mediterrània fins als Pirineus, amb la muntanya de Montserrat com a protagonista. El seu terme municipal es troba al Vallès Occidental al límit comarcal amb el Baix Llobregat. A l’hora està situada a dues passes de les principals autopistes i autovies com la C-58, la C-16 o la A-2 i tant sols a 30 minuts de Barcelona