NO DEIXIS ESCAPAR AQUESTA OPORTUNITAT..!!

08211 Las Arenas, Barcelona, España
139.000,00€

Description

TENS UN PROJECTE EN MENT DE NEGOCI RELACIONAT AMB LA NATURA..?? NO ET SEMBLA EL MÉS BELL DELS ENTORNS PER REALITZAR EL TEU SOMNI..?? VINE I CONEIX-LO, NO DEIXIS ESCAPAR AQUESTA OPORTUNITAT..!!

Usos del sòl rústic
Segons normatives, el sòl rústic està dedicat principalment a activitats agropecuàries, encara que també es permet construir i fer certes activitats d’un altre tipus. En aquest article volem fer especial èmfasi en aquestes darreres, però aclarint que aquestes són l’excepció, i no la regla. Els dos usos genuïns del sòl rústic són, per aquest ordre, l’ús agrari i l’ús forestal:
– Ús agrari o agropecuari: Plantació de tota mena de cultius. Segons el tipus de terreny, serà convenient plantar cultius de secà, de regadiu, etc.
– Ús forestal: plantació d’arbres, generalment per produir fusta.
Hi ha terrenys rústics de protecció especial en què només es podrà desenvolupar un ús agropecuari i terrenys en què només es podrà desenvolupar un ús forestal.
En línies generals, podem considerar que construir un habitatge a sòl rústic està prohibit, però hi ha algunes excepcions.
Es pot construir un habitatge nou sempre que estigui vinculat a l’explotació agrícola o ramadera. Però compte!, aquesta explotació haurà de ser preexistent a l’habitatge, i haurà de suposar més del 50% dels ingressos del propietari durant els darrers tres anys.
En aquest cas podríem matisar què es considera edificació tradicional i en quines condicions s’ha de conservar aquesta.
1. Construir una piscina
Tot i que la Llei del Sòl no ho deixa prou clar, en la majoria de casos sí que és possible construir una piscina exterior a sòl rústic, adscrivint-se a la categoria d’activitats de caràcter recreatiu i de bany. Això sí, aquesta piscina requerirà el projecte corresponent i l’autorització per part de l’ajuntament.
2. Construir un hotel
Encara que sembli paradoxal, sí que és possible construir un hotel a terra rústic. Aquest hotel haurà de ser potenciador del medi on es troben, per la qual cosa haurà de ser un hotel de muntanya o un hotel de la natura.
La condició principal per poder construir un hotel de la natura és que la parcel·la tingui una superfície mínima de 10.000 m2.
Aquest hotel haurà de potenciar el lloc on es trobi, estar a l’aire lliure i fer activitats relacionades amb l’entorn. Un dels exemples més il·lustratius d’aquest tipus d’hotel són les cabanyetes del bosc o les cases als arbres, que serien impossibles de construir en un entorn urbà i per tant la seva idoneïtat queda completament justificada.
3. Construir un càmping
Segons aquest decret i la Llei del sòl, es pot construir un càmping a sòl rústic si la superfície de terreny mínima destinada a aquest càmping és d’almenys 5.000 m².
Si en aquest càmping es construeixen edificacions noves (el més habitual), a més del projecte corresponent caldrà fer un pla especial d’infraestructures i dotacions.
4. Construir un establiment de turisme rural
Els establiments de turisme rural (també anomenats cases de turisme rural) es regeixen pel DECRET 191/2004, de 29 de juliol, d’establiments de turisme rural, segons el qual aquests establiments s’han de desenvolupar en edificació, fins a un 50% sobre la base de la Llei del Sòl.
5. Construir altres edificacions dedicades al turisme
Es poden construir en sòl rústic, sempre que ho justifiqui el seu emplaçament, posades, hotels-balneari lligats a l’aprofitament d’aigües termals, hotels-talàs vinculats a l’aprofitament de les aigües del mar…

Segurament trobaríem algun motiu més, però ja ho deixem a la vostra imaginació ia la confirmació que això es pugui fer.

Detail

 • Icon
  Property ID
  10
 • Icon
  Property Size
  33149

Updated on març 5, 2024 at 10:04 am

Address

 • City: Castellar del Vallès
 • Neighborhood: Les Arenes
 • Country: Spain
walkscore0 / Car-Dependent more details here

What's Nearby?

powered by yelp
Please supply your API key Click Here

Contact Agent

iFinques
 • iFinques
View listings

Más información

Similar Properties

150.000,00€
150.000,00€

m2: 600

Terreny/Solar

11 mesos ago

35.000,00€

TERRENY A ZONA AIRESOL D AMB VISTES IMPRESSIONANTS

08211 Aire-Sol, Barcelona, España

Terreny/Solar

7 mesos ago

35.000,00€

Terreny/Solar

7 mesos ago

78.000,00€

TERRENY A L’ AIRESOL D AMB VISTAS A LA MOLA!!!

08211 Aire-Sol, Barcelona, España

Terreny/Solar

7 mesos ago

78.000,00€

Terreny/Solar

7 mesos ago

159.000,00€

TERRENY AGRARI A PROP DE CAN JULIANA

08211 Castellar del Vallès, Barcelona, España

Terreny/Solar

7 mesos ago

159.000,00€

Terreny/Solar

7 mesos ago

No Review ( 0 out of 5 )

Write a Review

Login for Review